Vi är en auktoriserad KABE-handlare.

Att vi är auktoriserade KABE handlare innebär att du som kund kan känna dig helt trygg. Våra säljare och verkstad är välutbildade och kan ge dig bästa service. KABEs olika modeller finns i varierade storlekar med många planlösningar. Tycker du det är svårt att bestämma sig? Gör ett besök hos oss på KABE Adria Center! Här får du hjälp att hitta rätt KABE för din familj.

Husvagnar

Husvagnar

För att passa alla de olika behov och önskemål som finns bland husvagnsägare har KABE utvecklat fem modellprogram, vart och ett med unika egenskaper. Oavsett om du väljer en lite mindre husvagn eller en stor modell kan du vara säker på att få året runt-komfort, hög kvalitet, trygghet och smarta lösningar. Självklarheter som KABE aldrig tummar på.

Mer om våra husvagnar >
Husbilar

Husbilar

En KABE husbil är en investering i livskvalitet. Ett val för dig som vill det allra bästa för dig och din familj. Ett val där du kan känna dig trygg i att ha ett flexibelt och bekvämt boende av högsta kvalitet, anpassat för de tuffa krav som både du och det skandinaviska klimatet ställer. Med all rätt. KABE har fem olika modellserier av husbilar för alla behov och önskemål.

Mer om våra husbilar >
Bygg din KABE

Bygg din KABE

Funderar du på vilken KABE vagn/bil som passar bäst? Bygg ihop din egen husvagn/husbil i KABEs konfigurator. Välj bland alla KABE modeller med planlösningar, klädsel och utrustning.

Börja bygga >
Nyheter

Nyheter

Nya modeller, evenemang och andra nyheter från oss hittar du här.

Se KABE nyheter >
KABE TV

KABE TV

Senaste videoklippen med nyheter, instruktioner och inredning från KABE.

Se KABE TV >
KABE Finans

KABE Finans

Erbjuder enkel, trygg och förmånlig finansiering av din husvagn eller husbil. Kontakta din säljare på KABE Adria Center för en helhetslösning.

Se KABE Finans >
KABE 360-visning

KABE 360-visning

Få en känsla av just din planlösning med videos där du i 360 grader kan kolla runt i husvagnen eller husbilen. Perfekt för dig som är Intresserad av en modell som vi för tillfälligt inte har hemma just nu.

Se KABE 360-visning >

Nya KABE Adria Center i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ KABE Adria Center i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE