Om oss.

Din fritidshandlare i Jönköpingsområdet.

KABE har sedan starten på 60-talet haft försäljning av nya husvagnar och husbilar vid fabriken i Tenhult. 2014 flyttade verksamheten till Industrivägen i Tenhult och 2016 öppnade KABE Adria Center i Öggestorp.
– Här har vi skapat ett husvagns- och husbilscentrum tillsammans med de två mest tongivande aktörerna på den svenska marknaden, säger Jonas Einarsson, som är platschef.

Nytt och begagnat

Lokalerna är ljusa och moderna och i den stora utställningshallen finns ett stort utbud av alla de nya modellerna från KABE, Adria och Sun Living. KABE Adria Center erbjuder också ett stort antal begagnade husvagnar och husbilar.

Tryggt mobilt fritidsliv

Alla husvagnar och husbilar från KABE Adria Center är genomgångna och servade innan leverans. Här finns en auktoriserade KABE och Adria-verkstad där du får hjälp med alla typer av service och underhåll så att ditt mobila fritidsliv blir så tryggt och bekymmerslöst som möjligt.

Välsorterad tillbehörsbutik

I anslutning till utställningshallen finns en stor, fullsorterad KAMA-butik, fylld med allt du behöver inom fritidstillbehör och campingutrustning. Sortimentet består av mer än 9000 artiklar som du enkelt kan handla i Kama-butiken hos KABE Adria Center eller beställa via nätet med Order To Store (OTS) och hämta fraktfritt i butiken.

Gediget företag

KABE Adria Center är ett väletablerat och välkänt företag. Man har många återkommande kunder och under årens lopp har förtroendefulla relationer skapats med kunder i flera generationer.

– Svenska KABE som tillverkas här i Tenhult och europeiska storsäljaren Adria kompletterar varandra och ger oss ett väldigt brett sortiment, säger Jonas Einarsson. Vi tror också att fler förstagångsköpare kommer få upp ögonen för Sun Living som sin allra första husbil, en enkel husbil med mycket körglädje.

Välkommen in till oss och kika in bland våra fritidsfordon!

Nya KABE Adria Center i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ KABE Adria Center i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE