Jobba hos oss!

Kom och jobba med ett gött gäng i Öggestorp utanför jönköping!

KABE AB öppnade KABE Adria Center i Öggestorp 2016. Här har vi skapat ett husvagns- och husbilscentrum tillsammans med de två mest tongivande aktörerna på den svenska marknaden vi erbjuder fabriksnya och begagnade husbilar och husvagnar från KABE och Adria samt Sun Living. Stor och välsorterad tillbehörsbutik med KAMA Fritids sortiment.

Nu söker vi en ny medarbetare

Nu söker vi en ”allt-i-allo” som kommer att ansvara för alla våra fordon när det gäller:
  • Inbyten
  • Rekonditionering
  • Ankomstkontroll
Arbetet innebär att du är ansvarig för både nya och begagnade husvagnar och husbilar. Inkommande säljfordon ska vara iordningställda och presentabla, vilket innefattar rekonditionering och ankomstkontroll. Du ska också vara behjälplig vid utleveranser av fordon till slutkund.

Förutom ovan nämnda kommer du också att få rycka in och hjälpa till med allehanda sysslor som är vanligt förekommande på ett försäljningsställe.

För att lyckas i jobbet är du en person som är van att ta ansvar och egna initiativ. Du måste kunna se vad som ska göras – och sedan genomföra det. Vi tror att du är noggrann, serviceminded och självgående.

Är du en person som trivs i en dynamisk miljö, tillsammans med ett gäng glada medarbetare är du personen vi söker. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Urval sker löpande så vi önskar höra från dig så fort som möjligt!

Skicka din ansökan till:
Jonas Einarsson
KABE Adria Center
Öggestorp 12
561 62 Tenhult
Tel. 036-3331340
jonas@kabeadriacenter.se

Nya KABE Adria Center i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ KABE Adria Center i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE